Sensitive Clean elektromos fogkefe fejek

Sensitive Clean elektromos fogkefefej - pótfej

Oral-B és Braun fogkefékkel kompatibilis
4 db/csomag

Jellemzők

Kimagasló tisztító hatás az érzékeny fogak és a fogíny számára. Extra puha sörtéivel kíméletes fogmosást tesz lehetővé, ideális az érzékeny és gyulladt területekre.

Termék információk 

A Sensitive pótfej gyengéd sörtéivel minden egyes fogat körbeölel, és fogról fogra haladva végzi el a tisztítást. Különösen alkalmas az érzékeny és gyulladt területek tisztítására. Azok számára készült, akik kíméletes, mégis hatékony fogmosásra vágynak.

Mosolyogjunk a világra, hogy ő is visszamosolyoghasson ránk :)

Nagyon fontos a szájhigiénia szempontjából, hogy fogkeféinket 8-12 hetente cseréljük, ha egészséges, csillogó mosolyra és friss leheletre vágyunk. Nem mindegy, hogy fogkefénk milyen állapotban van. Ha a fogkefénket nem cseréljük rendszeresen, akkor a tisztító hatása nagymértékben csökkenhet, illetve a szétálló sörték felsérthetik az ínyünket, ami akár szájüregi fertőzések, illetve ínyproblémák kialakulását is előidézheti, ami a kellemetlen leheletért is felelős.

Fontos információ, hogy a fertőző betegségek után is célszerű fertőtleníteni, illetve lecserélni a fogkeféinket, hogy a baktériumokat, vírusokat ne vigyük be ismételten a szájüregünkbe.

Ajánljuk hozzá: Higiénikus fogkefefej kupak

2 490 Ft