Láthatatlan talpbetét a sarokfájdalom megelőzéséhez

Akciós

Végre sikerült találnunk olyan talpbetétet, amit szinte észrevétlenül tudunk hordani szandálban, papucsban és természetesen bármilyen cipőben.

Muszáj figyelnünk a lábainkra, testtartásunkra, mert ha elhanyagoljuk az odafigyelést, megelőzést, akkor a hátunkra és az egész testünkre negatív hatással lehet, fájdalmassá teszi a járást és a sportolást.
A sarokfájdalom egy gyakori panasz, és az okának a megállapítása nem mindig egyszerű. A sarokfájás egyik leggyakoribb kiváltó oka a talpon átívelő vastag kötőszöveti szalag (plantar fascia) betegsége, gyulladása. Ennek a vastag szalagnak a feladata a talp csontjainak és inainak egyben tartása, a láb harántboltozatának fenntartása. Gyakran hatalmas terhelésnek van kitéve, kifejezetten terheli a futás és az ugrásokkal járó tevékenység. Túlterhelése, gyulladása esetén nagyon lassan gyógyul.
A túlterhelése miatti gyulladásos fájás (plantar fasciitis) megelőzésére, enyhítésére használható ez a puha szilikon gélpárnát tartalmazó, bőr/harisnya színű zokniként felhúzható talpbetét. A betét viselésével tehermentesíti talpát, valamint egyenletesen elosztja a rá nehezedő nyomást, a puha gélpárna tompítja a vibrációkat.

Ez a láthatatlan talpbetét egy testszínű harisnyába épített szilikonos harántboltozat emelő. Szépen alátámasztja talpunkat, így nem dől befelé a lábunk, bokánk.

Emellett még esztétikus és nyáron is könnyedén hordhatjuk a lenge cipőkben, papucsokban. :)

Az ár természetesen 1 párra vonatkozik.

Tisztítása langyos szappanos vízzel könnyen elvégezhető.

Higiéniai termének minősül!

3 990 Ft 3 990 Ft