Láthatatlan szilikon melltartó

Akciós

Hihetetlen dekoltázst lehet elérni ezzel a láthatatlan szilikon push-up melltartóval, és ami a legelképesztőbb, hogy sehol nincs pánt és mégis tökéletesen tart!

Egyszerűen és gyorsan felhelyezhető, rendkívül praktikus viselet bármilyen ruha alá ez a diszkrét szilikon melltartó. Öntapadós, így nem igényel vállpántot, sem más tartó eszközt. Elegánsan és magabiztosan érezhetjük magunkat bármilyen ruhában.

Rugalmas anyagának köszönhetően tökéletesen felveszi a mellek formáját és természetes módon növeli méreteit. Segít hogy dekoltázsa optikailag előnyösebb, szebb formájú és vonzóbb legyen.

Könnyen tisztítható langyos, szappanos vízben.

Szín: testszínű, fekete.

Méret: egy méret

A megjegyzésnél kérjük tüntesd fel milyen színűt szeretnél, ha nincs feltüntetve, akkor véletlenszerűen küldjük.

3 990 Ft 4 990 Ft

A Bring It Up láthatatlan szilikon melltartó használata:

Felhelyezés: Bőre legyen teljesen száraz és tiszta. A melltartó két oldalát külön kell felhelyezni, majd középen összekapcsolni. Így szabályozható a push-up hatás: minél távolabb teszi, annál szebb dekoltázst lehet varázsolni vele. Persze ügyelni kell arra, hogy középen össze lehessen kapcsolni és ne pattanjon szét, kényelmes legyen a viselete.


Tisztítása: Langyos, szappanos vízben, kézzel tisztítsa, majd a levegőn hagyja megszáradni. Mosógépben mosni tilos! A belső, tapadós felületet ne sértse, vagy dörzsölje, illetve ne is törölje szárazra, mivel így csökken a tapadási képesség. Ha nem használja a melltartót, akkor mindenképpen helyezze vissza rá az öntapadós fóliát, hogy védje a porosodástól.