Gyerekeknek elektromos fogkefe fejek

Gyerekeknek elektromos fogkefefej - pótfej

Oral-B és Braun fogkefékkel kompatibilis
4 db/csomag

A gyerekeknek készült speciális fogkefék kisebb méretű fejjel és rövidebb sörtékkel rendelkeznek, így akár 3 éves kortól használhatóak, és a pici szájakba is könnyedén beférnek.

A gyermek fogkefefejek extra puha sörtékkel rendelkeznek, amelyek akár 50%-kal több lepedéket is fellazítanak és eltávolítanak, mint a manuális fogkefék.

A színes fejekkel könnyű a gyerekeknek is megkülönböztetni, hogy melyik fogkefe kié, illetve egy kis vidámságot is csempész a fogmosásokba.

Mosolyogjunk a világra, hogy ő is visszamosolyoghasson ránk :)

Nagyon fontos a szájhigiénia szempontjából, hogy fogkeféinket 8-12 hetente cseréljük, ha egészséges, csillogó mosolyra és friss leheletre vágyunk. Nem mindegy, hogy fogkefénk milyen állapotban van. Ha a fogkefénket nem cseréljük rendszeresen, akkor a tisztító hatása nagymértékben csökkenhet, illetve a szétálló sörték felsérthetik az ínyünket, ami akár szájüregi fertőzések, illetve ínyproblémák kialakulását is előidézheti, ami a kellemetlen leheletért is felelős.

Fontos információ, hogy a fertőző betegségek után is célszerű fertőtleníteni, illetve lecserélni a fogkeféinket, hogy a baktériumokat, vírusokat ne vigyük be ismételten a szájüregünkbe.

Ajánljuk hozzá: Higiénikus fogkefefej kupak

2 490 Ft