Cross Action elektromos fogkefe fejek

Cross Action elektromos fogkefe fej - pótfej

Oral-B és Braun fogkefékkel kompatibilis
4 db/csomag

Jellemzők

Tökéletes szögben megdöntött sörtéi mélyen behatolnak a fogak közé. a 16 fokos szögben megdöntött sörték hatékonyan tisztítanak a fogínyvonal mentén. Sörtéi fogról fogra haladva segítenek eltávolítani a lepedék akár 100%-át.

Termék információk

A CrossAction tökéletes szögben megdöntött sörtékkel rendelkezik, amelyek akár 100%-kal több lepedéket is fellazítanak és eltávolítanak, mint a manuális fogkefék. Az egyedi kialakítású CrossAction fogkefefej gondosan megtervezett sörtékkel rendelkezik, hogy a lehető legjobban körülölelje a fogakat. A sörték mélyen a fogak közé hatolva jóval több lepedéket távolítanak el a manuális fogkefék, elősegítve ezzel a teljes szájüreg fokozott tisztaságát.

Mosolyogjunk a világra, hogy ő is visszamosolyoghasson ránk :)

Nagyon fontos a szájhigiénia szempontjából, hogy fogkeféinket 8-12 hetente cseréljük, ha egészséges, csillogó mosolyra és friss leheletre vágyunk. Nem mindegy, hogy fogkefénk milyen állapotban van. Ha a fogkefénket nem cseréljük rendszeresen, akkor a tisztító hatása nagymértékben csökkenhet, illetve a szétálló sörték felsérthetik az ínyünket, ami akár szájüregi fertőzések, illetve ínyproblémák kialakulását is előidézheti, ami a kellemetlen leheletért is felelős.

Fontos információ, hogy a fertőző betegségek után is célszerű fertőtleníteni, illetve lecserélni a fogkeféinket, hogy a baktériumokat, vírusokat ne vigyük be ismételten a szájüregünkbe.

Ajánljuk hozzá: Higiénikus fogkefefej kupak

2 490 Ft

Mások ezt is megvásárolták még mellé


Oral-B és Braun fogkefe fej védő kupak

Hogy fogkeféjét higiénikusan tudja tárolni akár otthon, akár út közben