Fogkefefej választási tanácsadó

Precision Clean: A legtöbb elektromos fogkefét ezzel szállítják. Ez a fej a fogak körül forogva távolítja el a szennyeződéseket. A két irányú forgás közben rezgő, pulzáló mozgást is végez, hogy segítse a fogkövek eltávolítását.

Sensitive Clean: A Sensitive fogkefefej körbeöleli a fogakat, és fogról fogra haladva végzi el a tisztítást. Kíméletes sörtéinek köszönhetően ideális az érzékeny vagy gyulladt területekhez. Kiemelkedőbb tisztaságot nyújt, mint a manuális fogkefék, és azok számára készült, akik kíméletes, mégis hatékony fogmosásra vágynak.

3D White Lux: A fej közepén egy gumi polírozókehely található, ami a fogak felszínét fényesíti, míg a külső sörték eltávolítják a fogkövet és a szennyeződéseket. A tökéletes hatás érdekében javasoljuk a fehérítő (whitening) fogkrémek használatát, mivel ezek aktív összetevői segítik a polírozókehely munkáját.

Cross Action: Az egyedi kialakítású CrossAction fogkefefej gondosan megtervezett sörtékkel rendelkezik, hogy a lehető legjobban körülölelje a fogakat. A 16 fokban megdöntött sörték mélyen a fogak közé hatolva jóval több lepedéket távolítanak el, mint a manuális fogkefék, elősegítve ezzel a teljes szájüreg fokozott tisztaságát.

Floss Action: A fogkefe sörtéi közt négy pici, lapos gumi szalagocska található. Ezeket arra tervezték, hogy a fogak közé hatoljanak, míg a sörték a fogak felszínét tisztítják. Noha a fogselymezést ezek a gumi szalagocskák nem válthatják teljes egészében ki, így is hatékony tisztítást biztosítanak a fogak között is.

Dual Clean: Kettő az egyben megoldást kínál a fogkő eltávolítására. A fej felső, kerek része forgó-rezgő mozgással tisztítja meg a fogakat, míg az alsó fele egyik oldalról a másik felé söpör.Klinikailag bizonyított, hogy az elektromos fogkefék a fejük oszcillációs-rotációs (azaz forgó-rezgő) mozgásának köszönhetően sokkal hatékonyabban tisztítanak, valamint több lepedéket távolítanak el a kézi fogkefékhez képest. De bármilyen fogkeféről legyen szó, cseréjük 2-3 havonta erősen javallott, mivel a sörték körülbelül eddig őrzik meg hatékonyságukat, illetve ennyi idő elteltével már a szálak alján is megtelepedhetnek a baktériumok.

Egy csomagban 4 db fogkefefej található. Egy személynek hosszú ideig kitart a 4 utángyártott fej, de egy a csomaggal az egész család új fogkefével moshat fogat.